Uşak Belediyesi çekilişle hediye dağıtacak!

Uşak Belediyesi İsmetpaşa Caddesi esnafı ile ortak çekiliş düzenleneceğini duyurdu. Çekilişle hediye dağıtılacak.
Uşak Belediyesi çekilişle hediye dağıtacak!

Uşak'ta ekonomiyi canlandırmak ve esnafa destek olmak için farklı kampanyalar düzenlenirken bunlardan birini de Uşak Belediyesi düzenledi. Uşak Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklama ile Uşak'ın en canlı caddeleri arasında yer alan alan İsmetpaşa Caddesi esnafı ile yeni bir kampanya düzenleneceği ilan edildi.

Uşaklılara yapılan duyuruda çekilişe katılan İsmetpaşa Caddesi esnafından yapılan alışverişler için çekiliş bileti verileceği belirtildi. Çekiliş bileti alan kişiler arasında yapılacak olan çekilişte akıllı saatten blendera, televizyondan Türk kahvesi makinesine, Airfrey'den dikey süpürgeye kadar faklı çok sayıda hediye verileceği ifade edildi.

UŞAK BELEDİYESİ ÇEKİLİŞİ İÇİN DUYURU YAYIMLADI!

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlamış olduğu açıklama ile İsmetpaşa Caddesi'ne özel açılış töreni yapılacağı duyuruldu. 17 Kasım 2023 tarihine kadar kampanyaya katılan cadde esnafından yapılacak olan alışverişler ile çekiliş kuponu toplayacak olan kişiler arasında 21 Kasım tarihinde yapılacak olan çekilişle çok sayıda hediye dağıtılacak.

cekilis.jpg

Çekiliş için son başvuru tarihi 17 Kasım 2023 olarak açıklanırken esnaftan çekiliş bileti alan kişiler arasında yapılacak olan kura çekimi ise 21 Kasım 2023 tarihi olarak belirlendi. Belediye tarafından yapılan açıklamada "Çekilişe dahil olan İsmetpaşa Caddesi esnafından alışverişini yap, hediye kazanma şansı yakala! Yeni yüzüne kavuşan İsmetpaşa Caddemizde yapacağımız program kapsamında açılışa özel sürpriz hediyeler seni bekliyor" denilerek etkinlik tarihi 21 Kasım 2023 ve etkinlik yeri ise Yöresel Ürünler Çarşısı eski belediye binası alanı olarak belirtildi.