Uşakspor bu hafta Menemen deplasmanında!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17. hafta maçları bu hafta sonu oynanacak. Uşak temsilcisi Uşakspor, Menemen Futbol Kulübü deplasmanında çıkış arayacak.
Uşakspor bu hafta Menemen deplasmanında!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun 17. hafta müsabakaları bu hafta sonunda oynanacak. Bu sezon beklenen performansı ortaya koyamayarak hayal kırıklığı yaratan Uşakspor haftalardır aradığı çıkışı yakalayamadı. Bu hafta Uşakspor’un rakibi Menemen Futbol Kulübü olacak. Uşakspor deplasmanda puan hedefi ile bu maçın hazırlıklarını tamamlarken maç önü bilgiler de belli oldu.

MAÇ SAAT 14:00’DA!

Uşakspor’un küme düşmemesi için bir an önce ligde puan almaya başlaması gerekiyor. Haftalardır puan alamayan hatta rakip filelere gol bile atmakta zorlanan Uşakspor küme düşme hattından çıkmak zorunda ama her geçen hafta işler biraz daha zorlaşıyor. Menemen Futbol Kulübü – Uşakspor maçı 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00’da oynanacak. Bu mücadele Menemen İlçe Stadı’nda olacak ve Uşakspor taraftar desteğini de yanında hissedemeyecek.

HAKEMLER AÇIKLANDI!

Menemen Futbol Kulübü – Uşakspor maçını yönetecek hakem kadrosu da MHK tarafından açıklandı. Buna göre maçın hakemi Ankara Bölgesi hakemlerinden Efe Tanrıverdi olacak. Maçın yardımcı hakemleri olarak ise Trabzon Bölgesi hakemlerinden Kenan Özcan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Rüştü Muhammed Orcan belirlendi. Ankara Bölgesi hakemlerinden Onur Güneş ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

UŞAKSPOR İÇİN SON ŞANSLAR!

Uşakspor bu sezon topladığı 4 puan ile 19 takımlık TFF 2. Lig Kırmızı grupta son sırada yer alıyor. Bu sezon ligde son 4 takım bir alt lige düşecek. Uşakspor’un ligden düşmemesi için sezonu 15. ve üst sıralarda tamamlaması gerekiyor. Şu anda bu bölge ile Uşakspor’un puan farkı 12’ye yükseldi. 12 puanlık farkı kapatmak için halen daha vakti olan Uşakspor’un bir an önce puan ve puanlar alması gerekiyor.