Uşakspor 3. Lig'e koşuyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin dibine demir atan Uşakspor başarısızlık hanesine bir mağlubiyet daha ekleyerek küme düşe korkusunu oldukça erkenden hissetmeye başladı.
Uşakspor 3. Lig'e koşuyor!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup karşılaşmasında bugün Iğdırspor ile Uşakspor karşı karşıya geldi. Zirve yarışı yapan Iğdırspor 3 puan parolası ile çıktığı maçta Uşakspor’u 2-0 ile geçmeyi bildi. Uşakspor ise hasret kaldığı puana Iğdır deplasmanında da ulaşamadı. Bu sonuç ile beraber Uşakspor 4 puanda ligin dibinde kalmaya devam ediyor.

UŞAKSPOR YİNE DİRENEMEDİ!

Uşakspor son bir umut olarak tecrübeli teknik direktör Halim Karaköse’yi göreve getirmişti. Halim Karaköse’nin ilk sınavı ise Iğdırspor maçı oldu. Ligin güçlü ekiplerinden olan Iğdırspor zayıf rakibi Uşakspor’u geçmeyi kolaylıkla başardı. Uşakspor ise mağlubiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Iğdırspor bugün oynanan Uşakspor maçında ilk golü 20. dakikada Mert Örnek ile bularak 1-0 öne geçti. Maçın 40. dakikasında Halil İbrahim Sönmez ile bir gol daha bulan Iğdırspor maçı 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Iğdırspor ile Uşakspor arasındaki karşılaşmada ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve maç 2-0 Iğdırspor üstünlüğü ile sona erdi.

UŞAKSPOR KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYI!

Uşakspor başarısız sonuçları haftalardır sürdürüyor. Bunun neticesinde Uşakspor için küme düşmenin en büyük adayı olarak konuşulmaya başlandı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon son 4 sıradaki takım küme düşecek. Küme düşme sınırının bir üstü ile Uşakspor’un puanı arasında 11 puanlık fark oluştu. O arada 3 de rakibi olan Uşakspor’un sezonun kalanında bu farkı nasıl kapatacağının tatmin edici bir cevabı yok.

Uşakspor gelecek hafta ligde Somaspor’u konuk edecek.