Uşak Üniversitesi'nde vize haftası başlıyor!

Türkiye'nin en büyük üniversiteleri arasında yer alan Uşak Üniversitesi'nde öğrencilerin vize haftası telaşı başlıyor.
Uşak Üniversitesi'nde vize haftası başlıyor!

Bu sene tercihlerde öğrencilerin yoğun ilgisini gören Uşak Üniversite'sinde öğrencilerin beklemiş olduğu 1. vize dönemi başlıyor. Uşak Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi vize sınav tarihleri açıklandı.

Vize haftası öncesi öğrencilerle bir araya gelen Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş burada ders çalışan öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi. Rektör Savaş, “Türkiye’nin engelsiz sayılı kütüphanelerinden olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanemiz ile öğrencilerimizin verimli çalışmalarını arttırmak için her zaman onların yanındayız" diyerek öğrencilerin taleplerini dinledi.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDE REKTÖR SAVAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU!

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi vize sınavları öncesinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle sohbet edip sınavlarında başarılar diledi.

vize-1.jpeg

Uşak Üniversitesi olarak öğrenci odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Rektör Savaş, “Türkiye’nin engelsiz sayılı kütüphanelerinden olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanemiz ile öğrencilerimizin verimli çalışmalarını arttırmak için her zaman onların yanındayız.

vize-2.jpeg

Kütüphanemiz sunduğu teknik ve fiziki şartlarla öğrencilerimizin hizmetindedir. Kütüphanemiz içerisinde bulunan önemli basılı ve elektronik kaynaklarla öğrencilerimizin kendilerine geliştirmelerine ve alanlarında araştırma yapmalarına olarak sunuyor.

vize-3.jpeg

Hem bireysel hem de grup olarak çalışma olanağı sunan kütüphanemiz sınav haftalarında 7/24 saat açık. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi. Öğrenciler Rektör Prof. Dr. Savaş’a teşekkür ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Öğrencilre Rektör Savaş'a çiçek hediye ederken duygusal anlar yaşandı.