Uşaklı Özlem Becerek Avrupa Şampiyonu oldu

Uşaklı sporcularımızın farklı branşlardaki mücadeleleri tüm hızı ile devam ederken Özlem Becerek Avrupa Şampiyonu olarak büyük gurur yaşattı.
Uşaklı Özlem Becerek Avrupa Şampiyonu oldu

Uşaklı sporcularımız hem şehrimizi hem de ülkemizi farklı çok sayıda branşta başarı ile temsil etmeye devam ederken 2 iyi haber peş peşe geldi. Sporcularımız vermiş oldukları mücadele sonucunda hem Türkiye hem de dünya klasmanında başarılar elde ettiler.

Uşaklı Özlem Becerek, Portekiz'de gerçekleştirilen Avrupa Atmalar Kupası'nda 23 yaş altı kadınlar disk atma branşında Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Uşak Valisi Turan Ergün sporcumuzu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

UŞAKLI KIZLARIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI! MADALYALAR PEŞ PEŞE GELDİ!

Uşak Valisi Turan Ergün yapmış olduğu açıklama ile Uşaklı kızlarımızın yakalamış olduğu başarıları duyurdu. Uşaklı Özlem Becerek, Portekiz'de gerçekleştirilen Avrupa Atmalar Kupası'nda 23 yaş altı kadınlar disk atma branşında Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Vali Ergün Avrupa Şampiyonu sporcumuzu tebrik etti.

avrupa-sampiyonu.jpg

Vali Ergün yapmış olduğu 2. paylaşımında "Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Sakarya'da düzenlenen "Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Türkiye Şampiyonası"nda 50m, 100m ve 200m kelebek stilde Türkiye Şampiyonu olan Uşak Şefkat Ortaokulu öğrencimiz Seher Kaya ile 50m ve 100m serbest stilde Türkiye Şampiyonu olan Uşak Mehmet Sesli Ortaokulu öğrencimiz Melek Uğur'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." diyerek Sakarya'da düzenlenen şampiyonada dereye girerek Türkiye şampiyonu olan yüzücülerimizi tebrik etti.

Uşaklı sporcularımızın elde ettikleri başarılar büyük sevinç ve gurur yaşatırken sporcularımızın başarılarının devamını diler, usakgundem.com olarak bizlerde hem sporcularımızı hem de emeği geçen herkesi tebrik ederiz...