Uşaklı gençler Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine katılıyor

Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı. Aydın'da düzenlenecek olan turnuvaya Uşaklı gençlerde katılacaklar...
Uşaklı gençler Efeler Gençlik Kampı spor etkinliğine katılıyor

Gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek amacı ile düzenlenen spor turnuvaları havaların ısınması ile artarken bu organizasyonlardan biri de Aydın Davutlar Efeler Gençlik Kampı bünyesinde gerçekleştirilecek. Bu sene 180 sporcunun katılacağı turnuvada 3x3 Basketbol, Masa Tenisi ve Futbol müsabakaları düzenlenecek.

GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI SPOR LİGİ EGE BÖLGE FİNALİ AYDIN'DA BAŞLADI!

Aydın Davutlar Efeler Gençlik Kampı, heyecan verici bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı. Organizasyona yaklaşık 180 sporcu katılacak. Ege Bölgesi'ndeki genç sporcular, farklı şehirlerden gelen takımlarla mücadele edecek. İzmir, Aydın, Afyon, Uşak, Muğla, Denizli, Kütahya ve Manisa'dan gelen gençler, kendi illerini temsil edecek.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de bu etkinliğin koordinasyonunu üstlenerek gençlerin sporla buluşmasına öncülük ediyor. Farklı branşlarda yarışmaların düzenleneceği etkinlikte genç sporcular, 3x3 Basketbol, Masa Tenisi ve Futbol müsabakalarında ter dökecekler.

23 Nisan tarihinde başlayan turnuva 28 Nisan tarihine kadar devam edecek. Aydın Davutlar Efeler Gençlik Kampı'nda gerçekleşecek olan turnuva boyunca gençler hem gönüllerince eğlenecekler hem de sportif faaliyetler ile sosyalleşecekler.