Uşak'ı gururlandıran genç sporculara Vali Turan Ergün'den tebrik!

Uşak Valisi Turan Ergün, Uşaklı genç sporcuların aldıkları başarılı sonuçlar vesilesiyle iki farklı mesaj yayımlayarak genç sporcuları tebrik etti.
Uşak'ı gururlandıran genç sporculara Vali Turan Ergün'den tebrik!

Uşak’ta spor alanında güzel sonuçlar alınmaya devam ediliyor. Son olarak iki farklı organizasyonda dereceye giren Uşaklı genç sporcular tüm Uşak’ı gururlandırdılar. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da tertip edilen Balkan 20 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’nda Uşaklı sporcu Ali Peker gülle atma alanında Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Bir diğer başarılı sonuç ise Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’ndan geldi. Şampiyonaya katılan Ece Çümen ile Hira Naz Ekşi Türkiye birincisi oldular ve altın madalya kazandılar. Her iki genç sporcunun kazandığı altın madalyalar Uşaklıların göğsünü kabarttı. Vali Turan Ergün de bu başarılı sporcuları yaptığı açıklamalar ile tebrik etti.

aw135419-02.jpg

UŞAKLI SPORCULARDAN BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI!

Uşak Valisi Turan Ergün, Gülle Atma ve Karate branşında dereceye giren Uşaklı sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

aw135419-01.jpg

Uşak Valisi Turan Ergün dereceye giren Uşaklı sporcular için 2 ayrı mesaj yayımladı. Vali Ergün yayımlamış olduğu ilk mesajda “4 Şubat 2024 tarihinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Balkan 20 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası'nda "Gülle Atmada" Balkan ikincisi olarak ‘Gümüş Madalya’ kazanan Uşaklı sporcumuz Ali Peker’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Vali Ergün ikinci mesajında ise “Türkiye Karate Federasyonu tarafından Adana'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda İlimiz sporcularından 12 yaş 50 kg'da Ece Çümen ve 11 yaş +44 kg'da Hira Naz Ekşi Türkiye 1.si olarak ‘Altın Madalya’ kazanmışlardır. Sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.