Uşak Üniversitesi 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri için anma programı düzenleyecek

Türkiye, geçtiğimiz yıl 6 Şubat sabahına büyük bir felaket haberi ile uyanmıştı. Büyük Kahramanmaraş depreminin üzerinden 1 yıl geçti. Uşak Üniversitesi 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerini anma programı düzenleyeceğini duyurdu! İşte etkinliğin detayları..
Uşak Üniversitesi 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri için anma programı düzenleyecek

Saat 04.17'yi gösterdiğinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Depremden tam 11 il derinlemesine etkilenmiş öğle saatlerinde de 7,6 şiddetinde ikinci bir büyük deprem daha meydana gelmişti.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ DUYURDU

Resmi kayıtlara göre 50 binden fazla canımız deprem bölgesinde hayatını kaybederken, o acı günün üzerinden tam 1 yıl geçti. Asrın felaketi 6 Şubat depremleri için Uşak Üniversitesi'nden açıklama geldi.

Uşak Üniversitesi’nin aktardığı habere göre 6 Şubat saat 14.00’te Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde “6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremleri 1. Yıl Dönümü Anma Programı” düzenleneceği açıklandı.

ETKİNLİK BİLGİLERİ

Etkinliğe katılmak isteyenler için Uşak Üniversitesi yaptığı açıklamasında 6 Şubat Salı günü saat 13.30.’da 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan üniversiteye ücretsiz araç hareket edeceğini ifade etti.

Uşak Üniversitesi'nin paylaşımına göre etkinlik detayları şu şekilde aktarıldı:

ekran-goruntusu-2024-02-05-143753-min.png

İlginizi çekebilecek diğer Kültür Sanat haberleri:

Etkinliğin Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Uşak İl AFAD Müdürlüğü iş birliği ile düzenlendiği aktarıldı. 6 Şubat saat 14.00’te başlayacak olan etkinliğin adresinin Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi olduğu açıklandı.