TFF Uşakspor'u üç ihlalden PFDK'ya sevk etti!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Uşakspor, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.
TFF Uşakspor'u üç ihlalden PFDK'ya sevk etti!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor bu hafta da PFDK’ya sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği geçtiğimiz hafta sonunda oynanan maçlar ile alakalı olarak disiplin sevklerini yaptı. PFDK’ya sevk edilen takımlar arasında Uşakspor da yer aldı. Uşakspor haftalardır hemen hemen her hafta PFDK’ya sevk ediliyor ve buna dair cezalar ile karşılaşıyor.

UŞAKSPOR’A YİNE CEZA GELECEK

TFF Hukuk Müşavirliği hafta sonunda oynanan Derincespor maçı nedeniyle Uşakspor’un 3 ayrı ihlalden PFDK’ya sevk etti. PFDK bu hafta Uşakspor’un bu sevkini görüşerek karara bağlayacak. Uşakspor’a yüksek ihtimalle para cezası verilecek.

TFF Hukuk Müşavirliği Uşakspor’un sevki ile alakalı olarak şu açıklamayı yaptı:

“UŞAK SPOR A.Ş. Kulübü’nün 04.02.2024 tarihinde oynanan UŞAK SPOR A.Ş.-BELEDİYE DERİNCE SPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi, 2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 6/7 ve 9/2 maddeleri, Stadyum Güvenlik Komitesi Talimatı-Stadyum Sınıflandırması Alt Detayları-117 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ ETKİSİNİ GÖSTERMEDİ!

Uşakspor’da geçtiğimiz hafta sonunda bir yönetim değişikliği yapılmıştı. Bu yönetim değişikliği ile beraber Uşakspor’da bir toparlanma yaşanması bekleniyordu. Ancak bu etki şu ana kadar görülemedi. Kadrosu dağılan Uşakspor’un yeni takviyeler yapacağı iddia edilmişti. Şu ana kadar resmi bilgilendirmelerde yeni transferlere dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu sezon küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Uşakspor’un bir sonraki yılının planlaması ile alakalı işaretler de henüz gelmedi.

Hafta sonunda Uşakspor’u oldukça zor bir mücadele bekliyor. Uşakspor deplasmanda Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Zirve mücadelesi veren Amedspor karşısında Uşakspor’a şans verilmezken bu karşılaşma öncesinde Uşakspor’da beklenen olumlu gelişmeler yaşanmaması moralleri daha da bozuyor.