Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu'ndan konser!

Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu öğrencileri tarafından verilecek olan konser için tarih açıklandı.
Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu'ndan konser!

Düzenlemiş oldukları başarılı konserlerle göz dolduran ve kulakların pasını silen Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu yeni konseri için beklenen tarihi açıkladı. Daha öncede düzenlenen ve yoğun ilgi gören Çocuk Kalbimizden Ezgiler konserinin ikincisi için yeni tarih duyuruldu.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu öğrencilerinin düzenleyeceği Çocuk Kalbimizden Ezgiler konseri düzenleyecek. Konserde çocuklar birbirinden başarılı parlçalar ile kulakların pasını silecek.

UŞAK'TA ÇOCUKLAR HEP BİR AĞIZDAN EN SEVİLEN ŞARKILARI SESLENDİRECEK!

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Çocuk Korosu öğrencilerinin sahneleyeceği Çocuk Kalbimizden Ezgiler 2 Konseri 16 Şubat 2024 Saat 20:30'da Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle.. Ücretsiz yer biletleri http://biletinial.com ve Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktasında.." denilerek yeni konserin merak edilen tarihi ve saati açıklandı.

akademi-usak.jpg

Konserde ücretsiz olarak bilet verilecek. 16 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek olan konser etkinliklerin vazgeçilmez adresi olan Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Konserin başlangıç saati ise 20:30 olarak duyuruldu. Konsere tüm Uşaklılar davet edildi...