Ligin dibine yapışan Uşakspor 10 kişilik rakibine diş geçiremedi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor üst üste aldığı başarısız sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan Uşakspor 10 kişilik rakibine boyun eğdi.
Ligin dibine yapışan Uşakspor 10 kişilik rakibine diş geçiremedi!

Uşak’ı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Uşakspor bugün lig mücadelesine devam etti. Deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’a konuk olan Uşakspor sahadan yine istenmeyen bir sonuçla ayrıldı. Uşakspor’un 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada rakibi Arnavutköy Belediyespor 41. dakikadan sonra 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. 10 kişilik rakibi karşısında varlık gösteremeyen Uşakspor mağlubiyetlerine bir çentik daha atarak ligin dibinde kalmayı sürdürdü.

UŞAKSPOR MAĞLUBİYETE ABONE OLDU!

Uşakspor maç boyu iyi bir futbol ortaya koyamazken maçın tek golü 67. dakikada Arnavutköy Belediyespor’dan Metincan Cici’den geldi. Uşakspor maçın kalan dakikalarında da varlık gösteremeyince sahadan mağlup ayrıldı.

LİGİN SON SIRASINA YAPIŞTI!

Uşakspor’un aldığı son mağlubiyetinin ardından lig tablosunda ise oldukça olumsuz bir görüntü oluştu. 19 takımlı ligde 4 puan ile 19. sırada yer alan Uşakspor ile üzerindeki takımlar ile arasındaki fark açılmaya başladı. Uşakspor’un üzerinde sıralanan 4 takımın 7 puanı bulunuyor. Bu takımlarla puan farkı 3’e çıkarken Uşakspor bir an önce toparlanamazsa küme düşme kabusunu çok ciddi şekilde yaşamaya başlayacak.

Uşakspor bu hafta sonu sahasında Etimesgut’u ağırlayacak. Bu karşılaşma Uşakspor için ligin en kritik mücadelesi haline geldi. Ligde Uşakspor’un bir üst sırası olan 18. sırada olan Etimesgut maçı ligin geri kalanı için önemli olacak. Uşakspor 3 puan alırsa yeni bir başlangıç yapabilecek. Ancak bu karşılaşmadan da mağlup olunması durumunda Uşakspor’da ligin dibinden çıkmak hiç de kolay olmayacak.