Kadro kuramayan Uşakspor, Düzcespor maçını bekliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup için sezonun ikinci yarısı bu hafta sonu başlıyor. Uşakspor deplasmanda Düzcespor maçı ile ikinci yarının startını verecek.
Kadro kuramayan Uşakspor, Düzcespor maçını bekliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor çok kritik bir sürece bu hafta sonu resmen giriyor. Uşakspor sezonun ilk yarısında oldukça kötü bir performans ortaya koymuş ve topladığı 5 puan ile ligin dibine demir atmıştı. Ekonomik sorunlar nedeniyle büyük bir sıkıntı içerisine düşen Uşakspor’da devre arasında da sorunlar çözülemedi.

DÜZCESPOR MAÇI YARIN!

Düzcespor ile Uşakspor arasında oynanacak olan lig karşılaşması 14 Ocak Pazar günü Düzce’de oynanacak. Düzce Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14:00’da başlayacak. Deplasmanda mücadele eden olan Uşakspor’un bu maçta büyük handikapları bulunuyor.

ANTRENÖRLER SAHA KENARINDA OLMAYACAKLAR!

Uşakspor’a PFDK tarafından kısa bir süre önce ceza yağdırılmıştı. Bu cezalara göre Uşakspor’un antrenörlerinin çoğu Düzcespor maçında saha kenarında olamayacaklar. Antrenörler ile maddi imkansızlıklardan dolayı sözleşme yapılamamış ama buna rağmen bu antrenörler Sarıyer maçında yedek kulübesinde oldukları için tek tek cezalandırılmışlardı.

KADRO DAĞILDI!

Uşakspor’un en önemli eksiği ise kurulamayan kadro olacak. 17 futbolcusunu kaybeden Uşakspor 4 yeni isim ile anlaşmıştı. Ancak bu isimlerin transferlerine dair ne resmi açıklama yapıldı ne de bu futbolculara lisans çıkarıldı. Altyapıdan alınacak derstek ile kadro kurulabilecek.

MAÇIN CANLI YAYINI VAR MI?

Düzcespor – Uşakspor maçını canlı olarak izlemek isteyenlere ev sahibi ekipten güzel haber verildi. Düzcespor bu karşılaşmayı sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlamayı planlıyor. Uşaklılar Uşakspor’un maçını bu şekilde takip edebilirler.

Öte yandan Düzcespor ile Uşakspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Necati Selçuk Şahin yönetecek.