Iğdırspor - Uşakspor maçını yönetecek hakemler belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesi olan Iğdırspor – Uşakspor maçını yönetecek olan hakem kadrosu belirlenerek açıklandı.
Iğdırspor - Uşakspor maçını yönetecek hakemler belli oldu!

TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta bu hafta sonunda 15. hafta maçları oynanacak. 15. haftada Uşakspor deplasmanda ligin zirve yarışı veren güçlü ekiplerinden Iğdırspor ile karşılaşacak. Ligde tarihe geçecek kötü bir sezon geçiren Uşakspor deplasmandan alınacak sürpriz puan ve puanlara umudunu bağlarken maçı yönetecek hakem kadrosu da açıklandı.

MHK HAKEMLERİ BELİRLEDİ!

MHK tarafından dijital sistem ile liglerde karşılaşmaları yönetecek hakemler belirlendi. Iğdırspor – Uşakspor arasındaki maçta da orta hakem olarak Diyarbakır Bölgesi hakemlerinden Lütfullah Aslan görev yapacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Bingöl Bölgesi hakemlerinden Muhammed Yıldız ve Siirt Bölgesi hakemlerinden Orhan Timurtaş olacak. Maçta dördüncü hakem olarak ise Van Bölgesi hakemlerinden Cihan Ölmez görev yapacak.

Iğdırspor – Uşakspor maçında Ömer Murat Ülger’in gözlemci olacağı bildirilirken Bekir Şeker ile Salih Turalı da temsilci olarak yer alacaklar.

usakspor.jpg

MAÇ PAZAR GÜNÜ!

Iğdırspor ile Uşakspor arasında oynanacak olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. hafta karşılaşmasının tarihi ve saat, 26 Kasım 2023 Pazar saat 14:00 olarak belirlendi. Bu karşılaşma Iğdır Şehir Stadı’nda oynanacak. Mücadelede ev sahibi takımın yoğun bir taraftar desteği olacağı düşülünce Uşakspor için bu karşılaşma hiç de kolay olmayacak.

Ligde oldukça zor bir pozisyonda bulunan Uşakspor 4 puan ile ligin son sırasında bulunuyor. Uşakspor’un en yakın rakibi ile puan farkı 6’ya çıkarken haftadan hafta bu fark açılmaya başlandı. Puana hasret kalan Uşakspor haftalardır puan yüzü göremedi. Her hafta oynanan maçlara yeni başlangıç gözüyle bakan Uşakspor henüz bu konuda başarılı olamadı.