Uşaklı kadınların yeni buluşma adresi UKAMER atölyeleri oldu!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen UKAMER kadınların yeni buluşma noktası olmaya devam ediyor.
Uşaklı kadınların yeni buluşma adresi UKAMER atölyeleri oldu!

Uşak Belediyesi'nin katkıları ile hayata geçirilen Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) Kasım ayı faaliyetleri ile yine tam not almayı başardı. UKAMER tarafından Kasım ayı boyunca Mum Atölyesi, Sağlıklı Beslenme Atölyesi, Parfüm Atölyesi, Fırça Sende Atölyesi, Psikoloji Okulu Atölyesi Ve Anne Çocuk Atölyesi çok sayıda atölyede faaliyetler yapıldı.

Atölyelere katılan Uşaklı kadınlar, binada sunulan tüm hizmetlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'a kendilerine sağladığı bu imkândan dolayı teşekkürlerini ileten katılımcılar; atölyelerin kendilerine yeni beceriler kazandırdığını ve bilgi birikimlerini artırdığını vurguladılar.

UKAMER ATÖLYELERİ KASIM AYINDA ÇALIŞMALAR DOLU DOLU GEÇTİ!

UKAMER ile Kadınlar Daha Güçlü Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, yalnızca kadınların sosyalleşmesini ve bir araya gelmesini sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda onlara farklı alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı sunarak kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor.

ukamer-kursu.jpg

Bünyesinde kadınlar için birçok farklı kurs seçenekleri barından merkez ayrıca etkinlik salonu ile buluşmaların adresi olurken; içinde bulunan kreş ile merkezden faydalanan annelerin çocukları için gözleri arkada kalmadan daha verimli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

ukamer.jpg

Uşaklı Kadınlar Hizmetlerden Memnun Psikoloji atölyesine katılan Duygu Küçükceylan, “Belediyemize sosyal, kültürel aktivitelerle kadınlara sundukları fırsatlar için teşekkür ederiz. Merkezimizden çok memnunum ve elimden geldiği kadar etkinliklerin hepsine katılmaya çalışıyorum.” dedi.

ukamer-2.jpg

UKAMER kurslarına katılmak isteyen kadınlar için kurslar Millet Bahçesi’nin içerisinde bulunan Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Hizmet Binası’nda düzenlenirken kurslar hakkında bilgilendirmeler ise 0534 792 12 00 numaralı telefon üzerinden sağlanıyor.