İbo Aslan Anton Turkalj UFC maçı sonucu! Maçı kim kazandı, skor ne?

İbo Aslan'ın merakla beklenen maçı Türkiye saati ile gece saat 03:00 itibari ile gerçekleşti. Milyonların merakla beklemiş olduğu güzel haber geldi.
İbo Aslan Anton Turkalj UFC maçı sonucu! Maçı kim kazandı, skor ne?

İbo Aslan Anton Turkalj UFC maçı sonucu! Maçı kim kazandı, skor ne? - Dünyanın en çok takip edilen organizasyonları arasında yer alan UFC maçında dün Türk yumruk İbo Aslan daha önce yenildiği rakibi Anton Turkalj karşısına çıktı.

İbo Aslan aynı zamanda Türkiye'nin UFC'de aktif kontratı bulunan tek Türk dövüşçüsü olma unvanını da elinde bulunduruyordu. Bu platformda dün ilk maçına çıkan Aslan'ın maçı için nefesler tutulmuştu. Profesyonel kariyerinde toplam 13 maça çıkan ve Son Osmanlı lakabını kullanan Aslan, 12 maçını nakavtla kazanma başarısını gösterirken 2020 senesinde tek mağlubiyetini de ringe çıkmış olduğu Anton Turkalj maçında almıştı. Yani Aslan için söz konusu maç aynı zamanda rövanş niteliği taşıyordu.

SON OSMANLI RÖVANŞI ALDI, DEMİR YUMRUK RAKİBİNİ NAKAVT ETTİ!

İbo Aslan - Anton Turkalj dövüşü Türkiye saati ile sabaha karşı 02:00 olarak açılanmış ancak maçın başlama saati sarkmıştı. Aslan kariyerindeki tek mağlubiyeti almış olduğu Turkalj karşısında çıktığı rövanş maçında sergilediği performans ile rakiplerine korku saldı.

mac-sonucu.jpg

Yarı ağır sıklet kategorisinde yapılan maç sonucunda Aslan rakibini üçüncü raundda nakavt etmeyi başardı. Maçın sevincini Türk bayrağı ile yaşayan Aslan "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözleri ile paylaşım yaparak galibiyetini tüm Türkiye'ye armağan etti.