Cristiano Ronaldo yıllara meydan okudu 72 saat içinde ikinci hat-trick’ini yaptı

Dünyanın en büyük futbol efsaneleri arasında gösterilen Ronaldo Al-Nassr takımında kariyerine devam ederken yıllara meydan okuyan performansı ile kendisine hayran bıraktı.
Cristiano Ronaldo yıllara meydan okudu 72 saat içinde ikinci hat-trick’ini yaptı

Futbol kariyerine kırılamaz pek çok rekoru sığdıran, başarıları kadar kişiliği ile de takdir toplayan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo 39 yaşına girmesine rağmen gösterdiği performans ile parmak ısırtmaya devam ediyor. Ronolda kariyerine Suudi Arabistan'da devam etmeye karar vermiş, rekor bir ücretle Al-Nassr takımına transfer olmuştu.

Yeni takımı ile 35 maça çıkan yıldız futbolcu toplamda 36 gol atarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Yüksek performansı ile dikkat çeken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo 72 saat içinde 2 hat trick yaparak kariyerine yeni bir başarı hikayesi daha sığdırmış oldu.

RONALDO KARİYERİNE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR...

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu sezon gösterdiği performansla kariyerinin son bölümünde yüksek grafiğini devam ettiriyor. 39 yaşındaki futbolcu, Al-Nassr formasıyla 24’ü Suudi Arabistan Ligi, 9’u AFC Şampiyonlar Ligi ve elemeleri, 2’si Kral Kupası olmak üzere toplamda 35 maçta sahadaki yerini alırken, 36 kez gol sevinci yaşadı. Ronaldo, verdiği 12 gol pasıyla kariyerindeki yüksek formunu sürdürüyor.

Al-Nassr, Suudi Arabistan Ligi’nin 26. haftasında deplasmanda Abha’yı 8-0’lık skorla mağlup etti. 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo mücadeleyi hat-trick ile tamamlarken, Al-Tai’ye karşı alınan 5-1’lik galibiyette de 3 gol kaydetmişti. Ronaldo, böylelikle 72 saat içinde ikinci hat-trick’ini gerçekleştirmiş oldu. Portekizli futbolcu, böylece bu sezon üçüncü kez hat-trick yapma başarısı gösterdi.

Suudi Arabistan Pro Lig’de atmış olduğu 29 golle şu anda ligin en çok gol atan futbolcusu konumunda bulunurken ligin başlamış olduğu ilk günden bu yana takımına toplam 39 gollük katkı sağlayarak büyük bir başarıya imza attı.