Can çekişen Uşakspor'a PFDK ceza yağdırdı!

Hafta başında PFDK’ya sevk edilen Uşakspor’a ceza yağdı. PFDK bugün Uşakspor’un dosyasını görüştü ve karara bağladı.
Can çekişen Uşakspor'a PFDK ceza yağdırdı!

Bu sezon adeta yokları oynayan ve puana bile hasret kalan Uşakspor için işler hiç de iyi gitmiyor. Devre arasında kadrosu dağılan Uşakspor bir yandan da aldığı cezalar ile borçlu çıkıyor. Borcundan dolayı transfer tahtası kapalı olan Uşakspor’a bu hafta yine PFDK tarafından 3 farklı para cezası verildi.

PFDK KARARINI AÇIKALDI

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Uşakspor’un sahadan hezimet ile ayrıldığı Derincespor maçının bir faturası daha ortaya çıktı. Talimatlara aykırı hareketler nedeniyle hafta başında TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Uşakspor PFDK’ya sevk edilmişti.

PFDK bugün toplandı ve Uşakspor’un dosyasını görüşerek karara bağladı. 3 farklı konudan PFDK’ya sevki yapılan Uşakspor’a her 3 talimatlara aykırı hareketten dolayı ayrı ayrı para cezası verildi. Toplamda 84.000 TL para cezası alan Uşakspor’un borç hanesine bunlar da eklendi.

CEZA ÜSTÜNE CEZA

PFDK’nın Uşakspor kararı şu şekilde açıklandı:

“UŞAK SPOR A.Ş.’nin, 04.02.2024 tarihinde oynanan UŞAK SPOR A.Ş.–BELEDİYE DERİNCE SPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, özel güvenlik amirinin, akreditasyon sorumlusunun ve güvenlik sorumlusunun müsabaka organizasyon güvenlik ve eşgüdüm toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada UŞAK SPOR A.Ş.’nin, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada UŞAK SPOR A.Ş.’nin, müsabakada özel güvenlik görevlisi bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Uşakspor TFF 2. Lig’de henüz matematiksel olarak küme düşmemiş olmasa da mevcut durumu itibarıyla ligden düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bir sonraki sezonun planlamasını yapması gereken Uşakspor’un akıbeti belirsizliğini koruyor. Yönetim değişmiş olsa bile şimdilik bu sadece şeklen bir değişiklik görüntüsü veriyor.