Uşak AK Parti aday tanıtım toplantısı için tarih açıklandı

2024 yerel seçimi için süre daralırken partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. AK Parti Uşak aday toplantısı için beklenen tarih açıklandı.
Uşak AK Parti aday tanıtım toplantısı için tarih açıklandı

Uşak AK Parti aday tanıtım toplantısı için tarih açıklandı - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için süre giderek azalırken partilerin seçim yarışı da hızlandı. Partiler ilk olarak büyükşehirler ardından da il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken belde belediye başkan adayları için de süreç devam ediyor.

Süreçte AK Parti seçimde illerde adaylarını düzenlediği tanıtım toplantıları ile ilan ederken Uşak AK Parti aday tanıtım toplantısı için beklenen tarih açıklandı. Uşak Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçim adayı Mehmet Çakın yaptığı duyuru ile toplantı tarihini ilan etti.

UŞAK AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI 2024 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "İstikrarlı Büyüme, Güçlü Uşak" sloganıyla memleketimize yeni hizmetler kazandırmak, yarınlara güzel bir şehir bırakmak adına ilk günkü aşkla durmak yok yola devam...

aday-tanitim-toplantisi.jpg

9 Şubat Cuma günü saat 15.30'da, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn Hasan Basri Yalçın'ın teşrifleriyle düzenlenecek aday tanıtım toplantımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Biriz, beraberiz, Uşak'a yeni değerler katmak için hazırız, kararlıyız" diyerek beklenen toplantı tarihini açıkladı.

AK Parti Uşak 2024 yerel seçim aday tanıtım toplantısı 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 15:30'da Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Seçimde AK Parti'nin adayı olarak yarışa katılacak olan tüm adaylar belirlenmiş olacak.