Başkan Çakın Uşak'ta düzenlenen şampiyonanın açılışına katıldı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Gençler Kız – Erkek Grup Müsabakaları açılış törenine katıldı.
Başkan Çakın Uşak'ta düzenlenen şampiyonanın açılışına katıldı

Uşak’ta gerçekleştirilen ve gençlerin yer aldığı sportif faaliyetlere gösterdiği ilgi ile tanınan Uşak belediye Başkanı Mehmet Çakın bugün kent protokolü ile beraber Okul Sporları Taekwondo Gençler Kız – Erkek Grup Müsabakaları açılış törenine katıldı. Genç sporculara verdiği destek ile tanınan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın burada yaptığı konuşma ile de önemli mesajlar verdi.

1-001.jpg

BAŞKAN MEHMET ÇAKIN KONUŞMA YAPTI!

Farklı illerden gelen genç sporcuların da yarışacakları müsabakalar öncesinde bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Uşak’ta spor da önemli olarak gördüğümüz alanlardan birisidir. Uşak’ımız sporun her dalında başarılı sporcular yetiştirmiş bir şehirdir. Bizler de her zaman gençlerimize destek vererek yeteneklerini geliştirecek imkanlar sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada başlayan müsabakalarda yer alacak tüm genç sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

2-001.jpg

2 MART’TA SONA ERECEK

Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Gençler Kız – Erkek Grup Müsabakaları bugün başladı. Çevre illerden genç sporcuların da Uşak’a gelerek hünerlerini göstererek şampiyon olmaya çalıştıkları organizasyon 2 Mart’ta sona erecek. O güne kadar aralıksız olarak devam edecek olan şampiyonada birbirinden yetenekli genç sporcuların kıran kırana mücadelelerini takip etmek mümkün olacak.

Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Gençler Kız – Erkek Grup Müsabakaları açılış törenine Uşak Valisi Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve il protokolü katıldı. Okul Sporları Federasyonu’ndan da temsilcinin yer aldığı etkinlikte genç sporcular ilk maçlarını yaptılar.