24Erzincanspor - Uşakspor maçını yönetecek hakemler açıklandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta sonu oynanacak olan Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor maçını yönetecek hakemler açıklandı.
24Erzincanspor - Uşakspor maçını yönetecek hakemler açıklandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Uşak’ı temsil eden Uşakspor son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine demir attı. Henüz ligin yarısı bile gelmeden küme düşme korkusunu çok yakından hissetmeye başlayan Uşakspor’da lig maratonu bu hafta sonunda da devam edecek. Ligin 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Anagold 24Erzincanspor’a konuk olacak olan Uşakspor bu maçtan 3 puan çıkarabilmenin zor ama imkansız olmayan hesaplarını yapıyor.

MAÇIN HAKEM KADROSU AÇIKLANDI

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak olan Anagold 24Erzincanspor – Uşakspor maçını yönetecek hakem kadrosu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek. Bu maçın yardımcı hakemleri ise Kocaerli Bölgesi hakemlerinden Cankut Gönenç ve Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Ramazan Ufuk Avdaş olacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Ömer Kocabey görev yapacak.

Uşakspor bu sezon ligde oldukça başarısız sonuçlar aldı. 9 karşılaşmaya çıkan Uşakspor bu maçlarda sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlik alabildi. Geri kalan 7 maçta da mağlup olan Uşakspor rakip filelere 2 gol atarken kalesinde 16 gol gördü. Topladığı 4 puan ile ligin son sırasında yer alan Uşakspor bu hafta Erzincan deplasmanında çıkış arayacak.

Öte yandan bu hafta Uşakspor’un rakibi olan Anagold 24Erzincanspor ligin başarılı takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Topladığı 18 puan ile lig sıralamasında 4. sırada yer alan Erzincan temsilcisi zirve yarışını sürdürmeyi amaçlıyor. Oldukça zorlu geçecek olan karşılaşma büyük bir merakla bekleniyor.