MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu! Sezer Ateş kimdir, nereli kaç yaşında?

Seçimlere sayılı gün kala partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre MHP Uşak Belediye başkan adayı açıklandı. Yapılan açıklamada MHP’nin Uşak Belediye Başkan adayının Sezer Ateş olduğu açıklandı.
MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu! Sezer Ateş kimdir, nereli kaç yaşında?

MHP’nin yaptığı bu açıklama sonrasında Sezer Ateş kimdir, nereli kaç yaşında? soruları da araştırma konusu oldu. Sezer Ateş hakkında merak edilenler haberimizde!

Sezer Ateş kimdir, Sezer Ateş nereli? MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş ile ilgili araştırmalar arama motorlarında hız kazandı.

SEZER ATEŞ KİMDİR?

İş insanı ve müteahhit olarak tanınan Sezer Ateş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerde MHP’nin Uşak Belediye başkan adayı olarak duyuruldu. Daha önceki seçimlerde 2 defa AK Parti’nin aday adayı olduğu bilinen Sezer Ateş, MHP’den Uşak Belediye Başkan adayı oldu.

Başta Uşak merkez olmak üzere çeşitli ilçelerde inşaat işi ile uğraşan Sezer Ateş, eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İşletme Bölümü üzerinden tamamlamıştır. Bölgedeki projeleri ile tanınan Sezer Ateş hem iş adamı hem de siyasetçi olarak bilinmektedir.

MHP 55 ADAYINI DAHA DUYURDU

MHP, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesin olan toplam 55 seçim bölgesindeki adayların adını tek tek açıkladı. Buna göre 3’ü büyükşehir 2’si il ve 50 tanesi ilçe olmak üzere 55 adayın adı daha açıklanmış oldu.