Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatıyla bir araya geldi

AK Parti Uşak Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki 5 yıllık süreç için yeniden aday ilan edilen Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatı ile bir araya geldi.
Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatıyla bir araya geldi

Başkan Çakın, o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşırken, bugüne kadar yaptıkları ve gelecekte de yapacakları projeleri anlattı.

TEŞKİLAT ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

X sosyal medya platformu üzerinden önemli açıklamalarda bulunmaya devam eden Çakın, seçim çalışmalarına da hızla devam ediyor. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Uşak’ta hizmet etme görevlerini icra etmiş, geçmiş dönemlerde teşkilatımızda görevlerde bulunmuş bütün dava arkadaşları ile bir araya geldiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN PAYLAŞTI

Başkan Çakın, sosyal medya hesabından bir araya geldikleri görüntüye ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“AK Partimizin kuruluşundan bugüne şehrimize hizmet etme niyetiyle görevlerini icra etmiş, geçmiş dönemlerde teşkilatımızda görevlerde bulunmuş kıymetli dava büyüklerimizle ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik.

ekran-goruntusu-2024-02-17-103757-min.png

Kadim şehrimize hizmet yolunda bugüne kadar hayata geçirdiğimiz ve planladığımız projelerimizi anlattık. Aynı inanç, azim ve kararlılıkla İnşallah yeni dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 31 Mart yerel seçimlerine hazırlamaya tüm hızıyla devam ediyor.