Uşak Belediyesi'nden petshop işletmeleri için eğitim semineri

Uşak Belediyesi, vatandaşlar için farklı seminerler ve eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre belediye, petshop işletmeleri için eğitim semineri düzenlediğini duyurdu. Detaylar haberimizde..
Uşak Belediyesi'nden petshop işletmeleri için eğitim semineri

Konu ile ilgili detayları Uşak Belediyesi, resmi X sosyal medya hesabı üzerinden aktardı. Belediye, yaptığı paylaşımında kent genelinde petshop olarak hizmet veren ya da verecek olan işletmeler için eğitim semineri düzenlediğini açıkladı.

Katılımcılara seminer sonunda sertifika verildiği aktarıldı. Düzenlenen seminerin adresinin Atatürk kültür Merkezi olduğu belirtilirken, eğitimin, alanında uzman eğitimciler tarafından verildiği duyuruldu.

BELEDİYE SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURDU

Belediye, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından şehrimizde evcil hayvan mağazası (Petshop) olarak faaliyet gösteren ve bu tür iş yeri açmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik eğitim semineri gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve alanında uzman eğitimcilerin yer aldığı seminerde katılımcılara sertifikaları takdim edildi”

ekran-goruntusu-2024-02-16-235107.png

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

Uşak Belediyesi ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Uşak genelinde petshop olarak faaliyet gösteren ya da gösterecek olan vatandaşlar için düzenlenen seminere talep yoğun oldu.