Başkan Mehmet Çakın Uşak için yeni projelerini açıklıyor!

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın düzenleyeceği Proje Tanıtım Programı ile Uşak için yeni projelerini açıklayacak. Başkan Mehmet Çakın Proje Tanıtım Programı’na tüm Uşaklıları davet etti.
Başkan Mehmet Çakın Uşak için yeni projelerini açıklıyor!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti tarafından yeniden aday olarak gösterilince yoğun bir seçim çalışması içerisine girdi. Kentte sivil toplum kuruluşlarından meslek örgütlerine kadar geniş kesimlerin açık desteğini almayı başaran Başkan Mehmet Çakın 31 Mart yerel seçimlerinin en güçlü adayı olarak ön plana çıkıyor. Seçimleri kazanması en kuvvetli aday olarak gösterilen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın şimdi Uşak için hazırladığı yeni projelerini duyuracak.

PROJE TANITIM PROGRAMI YAPILACAK!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bir açıklama yaparak Proje Tanıtım Programı’nı tün Uşaklılara duyurdu. 25 Şubat 2024 Pazar saat 15:00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinlikte Başkan Mehmet Çakın önce mevcut döneme dair çalışmaları hakkında bilgilendirme yapacak. Ardından ise yeni dönemde Uşak’ta yapmayı planladığı birbirinden önemli projeyi açıklayarak Uşaklılardan o projeleri gerçekleştirmek için destek isteyecek.

BAŞKAN ÇAKIN’DAN DAVET!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından yapılacak Proje Tanıtım Programı’na vatandaşlar davet edildi. Uşaklı hemşehrilerine seslenen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Uşak’ımızda 5 yıl içerisinde yaptığımız yatırımları değerlendireceğimiz ve gelecek 5 yılda yapacağımız projeleri tanıtacağımız lansman programına tüm hemşerilerimizi bekliyorum.” dedi.

ghf6jobwcaemios.jpg

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yeni dönem için projelerinin neler olduğu çokça merak ediliyor. Bu merak 25 Şubat tarihinde ortadan kalkacak. Yeni projeler bizzat Başkan Mehmet Çakın tarafından açıklanacak.