Başkan Çakın, bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bugün düzenlenen proje kapsamında bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı.
Başkan Çakın, bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı!

Başkan Çakın, “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” projesi kapsamında bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programındaydı. Bugün Fatih Ortaokulu’nu ziyaret eden Çakın, düzenlenen proje sayesine çocukların daha hareketli ve sağlıklı yaşama teşvik edildiğini söyledi.

Konuya ilişkin Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın bugün Fatih Ortaokulu’nda proje kapsamında ekipman dağıtımına katıldığını duyuran Uşak Belediyesi, projenin il genelindeki kullarda tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

PROJE İL GENELİNDEKİ OKULLARDA DEVAM EDİYOR

Uşak Belediyesi, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, "Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek" projemiz kapsamında bugün Fatih Ortaokulu'nda düzenlenen bisiklet ve koruyucu ekipman dağıtım programına katıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-06-123744-min.png

Projenin il genelindeki okullarımızda tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkanımız, proje sayesinde çocuklarımızın hareketli ve sağlıklı bir yaşama teşvik edildiğini vurguladı”

Diğer Uşak haberlerinden bazıları:

Uşak Belediyesi’nin “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” projesi hem veliler hem de öğrenciler tarafından beğeniliyor.