Tüp fiyatlarına yeni ZAM! Uşak'ta zamlı mutfak tüpü küçük piknik tüp fiyatları açıklandı

LPG otogaz fiyatlarına gelen zamdan sonra beklendiği üzere tüp fiyatlarına yeni zam duyuruldu. Uşak'ta da zamlı tüp fiyatları belli oldu.
Tüp fiyatlarına yeni ZAM! Uşak'ta zamlı mutfak tüpü küçük piknik tüp fiyatları açıklandı

Zam yağmuru 85 milyonu etkilemeye devam ederken LGP otogaz fiyatlarına gelen zammın ardından tüp fiyatlarına beklenen zam son dakika açıklandı. Tüpe yeni zam açıklaması tepki çekerken Uşak'ta da zamlı tüp fiyatları belli oldu.

Ramazan ayı öncesinde tam bir zam furyası yaşanırken marketlere gelen zamlardan sonra tüp fiyatlarına da zam açıklaması vatandaşın tencere kaynatmasını daha da zorlaştırdı. Uşak'ta zamlı büyük mutfak tüpü 690 TL oldu. İşte yeni fiyatlar...

UŞAK'TA TÜPE ZAM GELDİ! BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ VE KÜÇÜK TÜP KAÇ TL OLDU?

Türkiye genelinde tüp fiyatlarına yeni zam açıklanırken Uşak'ta da tüp fiyatları değişti. Gelen zammın ardından Uşak il genelinde İpragaz büyük mutfak tüpü satış fiyatı 690 TL olarak uygulanmaya başlarken piknik tüpü olarak adlandırılan küçük mutfak tüpü satış fiyatı ise 135 TL oldu.

usak-tup-001.jpg

Uşak'ta 24 KG ticari tüp fiyatı 1.380 TL olurken 45 KG sanayi tüpü satış fiyatı ise 2 bin 590 liraya yükseldi. 45 kg propan tüpü satış fiyatı ise 2 bin 810 lira ile en pahalı satılan tüp olarak ilk sırada yer aldı. Tüp fiyatları böylelikle peş peşe 3. zammı görmüş oldu.