AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı değişti!

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı makamında değişiklik yapıldı. Mehmet Bayar’ın istifa etmesinin ardından yerine getirilen isim belli oldu.
AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı değişti!

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı makamında zorunlu bir değişiklik yaşandı. 2017 yılından bu yanan AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Mehmet bayar önceki gün İl Genel Meclis adaylığını açıklamış ve partideki görevinden de istifa etmek durumunda kalmıştı. Siyasi hayatına bir başka göreve talip olarak devam etme kararı alan Mehmet Bayar’ın istifa ederek boşalttığı AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkalığı makamına da yeni bir atama yapıldı.

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU!

Alınan karar gereği Mehmet Bayar’ın yerine Ak Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı olarak Altan Tufan atandı. Altan Tufan artık AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapacak. Altan Tufan yönetiminde AK Parti Uşak Merkez İlçe Teşkilatı yerel seçimler için yoğun bir mesai ortaya koyacaklar. Uşak Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen ve seçim çalışmalarını büyük bir yoğunlukla sürdüren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın seçimi kazanması için AK Parti Uşak Merkez İlçe yönetiminin saha çalışmalarını hızlandırması bekleniyor.

İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA!

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar da bir açıklama yaparak yaşanan görev değişimini duyurdu. Himmet Yaşar açıklamasında, “Genel merkez Teşkilat Başkanlığımızın tensipleriyle Merkez İlçe Başkanlığımıza atanan Altan Tufan kardeşimi tebrik ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum. Önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Bayar kardeşimize de hizmetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı olan Altan Tufan’ın yeni görevine hızlı bir giriş yapması beklenirken yerel seçimler için yoğun bir takvim kendisini bekliyor.