AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı ve 2024 adayları açıklanıyor! Erdoğan aday toplantısı 7 Ocak nerede, saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Ocak 2024 İstanbul mitingi ve programı açıklandı. Erdoğan bugün İstanbul, Aydın ve Denizli'nin de yer aldığı 26 ilin AK Parti Belediye Başkan adayları listeni açıklayacak.
AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı ve 2024 adayları açıklanıyor! Erdoğan aday toplantısı 7 Ocak nerede, saat kaçta?

AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı ve 2024 adayları açıklanıyor! Erdoğan aday toplantısı 7 Ocak nerede, saat kaçta? Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin aday belirleme telaşları tüm hızı ile devam ederken bıçak sırtı geçmesi beklenen seçimlerde AK Parti bugün kesinleşen 26 adayı daha açıklayacak.

Bugün açıklanması beklenen adaylar arasında en büyük ilgiyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı çekiyor. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılacak olan açıklamanın öncesinde sosyal medyaya sızdırılan video ile aday olacak isim dün ortaya çıkmıştı.

AK PARTİ İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 2024 KİM OLDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Edinilen bilgilere göre, düzenlenen program Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla başlayacak, daha sonra ise İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Bursa, Denizli, Balıkesir, Aydın, Samsun, Erzurum, Muğla, Ordu büyükşehir, Giresun, Elazığ, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Artvin’in belediye başkan adaylarının açıklaması bekleniyor. Erdoğan, daha sonra adaylarla fotoğraf çekilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE, 7 OCAK 2024 PAZAR İSTANBUL ADAY TOPLANTISI NE ZAMAN, HALİÇ KONGRE MERKEZİ SAAT KAÇTA?

Milyonların beklemiş olduğu aday bugün ilk kez resmi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ağzından açıklanacak. Toplantı Haliç Kongre Merkezi'nde saat 14:00'te başlayacak.