88 milyonun beklediği o gün geldi! NİHAYET BUGÜN..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün merakla beklenen kabine toplantısı düzenlenecek. Düzenlenecek olan kabine toplantısında pek çok önemli konunun ele alınacağı öğrenildi. İşte detaylar..
88 milyonun beklediği o gün geldi! NİHAYET BUGÜN..

Kabine toplantısında bugün hem iç hem de dış siyasetten pek çok konu ele alınacak. Özellikle onlarca öğretmen adayının beklediği öğretmen atama takvimine ilişkin toplantının da kabinede ele alınması bekleniyor

Kabine toplantısı son olarak 4 hafta önce yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında bugün Beştepe’de yapılacak olan toplantıda öğretmen atamaları ve ekonomi başlıkları masaya yatırılacak.

DÜNYADAN BAŞLIKLAR

Bunun yanı sıra Gazze’ye yapılan saldırıların da görüşüleceği öğrenildi. İsrail’in Ekim’den bu yana Gazze2Ye düzenlediği saldırılan durdurulması ve ateşkesin sağlanması için atılabilecek adımlar konuşulacak. F-16 tedarikinin de masada olan konular arasında olabileceği tahmin ediliyor.

Terör mücadele konusu da konuşulacak.

ENFLASYON VE EKONOMİ ANA BAŞLIKLAR

Kabine’de enflasyon ve ekonomiden ana başlıkların da masada olacağı açıklandı. Vatandaşların sıkça şikayet ettiği konular arasında olan enflasyon ve beraberindeki fahiş fiyatlar da masadaki yerini alacak. Bunun için atılabilecek birtakım konular görüşülecek.

Ekonomideki yol haritası da ilgili bakanlıklar tarafından görüşülecek. Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konulara değinerek önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

İlginizi çekebilecek diğer politika haberleri:

EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ

Milyonlarca emekli, geçtiğimiz ayki kabine toplantısında maaş zamlarını öğrenmiş. Bu ay düzenlenen kabine toplantısında da bayram ikramiyeleri ile ilgili yapılan son çalışmalar Erdoğan’a sunulacak.

Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.