Denizli'de 23 Nisan'a özel 1600 çocuk CSO ile sahne alacak

Tüm yurtta olduğu gibi Denizli'de de 23 Nisan kutlamaları için özel hazırlıklar tüm hızı ile devam ederken 1600 çocuk CSO ile sahne almaya hazırlanıyor.
Denizli'de 23 Nisan'a özel 1600 çocuk CSO ile sahne alacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için tüm yurtta büyük bir coşku ile hazırlıklar tüm hızı ile devam ederken Denizli'de de özel etkinlikler düzenlenecek. Bunlardan biri de Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası tarafından gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel iki muhteşem konsere imza atacak. 20 Nisan’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseri düzenleyecek koro ve orkestra, 23 Nisan’da da CSO ve Denizli Devlet Okulları Çocuk Korolarında yer alan 1600 çocukla birlikte sahne alacak.

DENİZLİ'DE ÇOCUKLAR 23 NİSAN'A ÖZEL CSO İLE KONSER DÜZENLEYECEK!

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir ilki gerçekleştirerek iki muhteşem konsere imza atacak. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası etkinlikler kapsamında ilk olarak 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konseri ile sahne alacak.

konser-1.jpg

Çocuklar, tüm Denizlililerin davetli olduğu ücretsiz konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirecek. İkinci konser ise 23 Nisan Salı günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek. Burada, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Denizli Devlet Okulları Çocuk Koroları’nda yer alan 1600 çocuk “Haydi Çocuklar Birlikte Şarkı Söyleyelim” konserinde sahne alacak. Konseri Şef Cemi’i Can Deliorman yönetecek.

konser-2.jpg

23 Nisan konserine hazırlanan çocukları ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu çocuklara başarılar diledi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Çavuşoğlu ardından yapılan çalışmaları dinledi ve tüm yurt genelinde 23 Nisan'ı gerektiği gibi büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacaklarını ifade etti.