Uşak’ta Sokak Canlarına Destek Piyano Dinletisi!

Uşak Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeni bir etkinlik duyurusu geldi. Piyanist Erman Karakaya'nın etkinliğine ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde!
Uşak’ta Sokak Canlarına Destek Piyano Dinletisi!

Uşak Kültür Sanat, sosyal medya hesabı üzerinden Uşaklılar için birbirinden farklı etkinlikleri duyurmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre Sokak Canlarına Destek piyano Dinletici için etkinlik bilgileri açıklandı.

ETKİNLİK 18 MAYIS'TA

Piyanist Erman Karakaya’nın Sokak Canlarına Destek Piyano Dinletisi etkinliğinin tarihinin 18 Mayıs olduğu açıklandı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliğin saatinin 20.00 olduğu duyuruldu.

BİLETLER ÜCRETLİ OLACAK

Ücretli olacak olan etkinlik için biletlerin Atatürk Kültür Merkezi Bilet satış noktasından alınabileceği açıklandı. 16 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan etkinlik için Uşak Kültür Sanat X sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Sorumluluk etkinliklerine devam ediyor.

Piyanist Erman Karakaya'nın "Sokak Canlarına Destek" Piyano Dinletisi 18 Mayıs 2024 Saat 20:00'de Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle..”

80'LER VE 90'LAR KONSEPTİ

Etkinliğe katılmak isteyenler için piyano dinletisinin ücretli olacağı ve biletlerin AKM Bilet Satış Noktası üzerinden biletleri satın alabilecekleri açıklandı. 80’ler ve 90’lar konsepti ile düzenlenecek olan etkinlik için detayları Uşak Kültür Sanat Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden öğrenebilirsiniz.