Airfrey'de çıtır patates kızartması nasıl yapılır! Parmak yedirtecek kızartma için pratik püf noktası

Airfrey patates kızartması ayarı sık sık araştırılırken dondurulmuş patates yapmışsınız hissi verecek muhteşem çıtır patates kızartması için yapmanız gereken açıklandı.
Airfrey'de çıtır patates kızartması nasıl yapılır! Parmak yedirtecek kızartma için pratik püf noktası

Airfrey'de çıtır patates kızartması nasıl yapılır! Parmak yedirtecek kızartma için pratik püf noktası - Son döneme damga vuran ve satış rekorları kıran ürünlerin başında yer alan Airfrey'de en çok yapılanların başında patates kızartması yer alıyor. Yağsız ama lezzetli patates kızartması yemek isteyen kişilerin tercihi olan Airfrey'de çıtır kızartma yapmak isteyenler için püf noktası ortaya çıktı.

Genelde Airfrey'de hazır dondurulmuş patates kızartması yapan kişiler bu kızartmaların muhteşem olduğunu söylerken, evdeki patatesi kullanan kişiler ise sert ve kuru olmasından şikayetçi oluyorlar. Bunun nedeni ve çözüm yolu ortaya çıktı. Bunu yapın dondurulmuş patatesi aratmayan o muhteşem kızartma...

DONDURULMUŞ PATATESİ ARATMAYACAK AİRFREY'DE ÇITIR PATATES NASIL YAPILIR?

Airfrey'de patates kızartmak için yapmanız gereken tek şey patatesleri iyi bir şekilde kurulamaktır. Kızartacağınız patatesi soyun ve istediğiniz şekilde dilimleyin. Ardından patatesi suyla dolu bir kapta bekletin. Sonra iyice yıkayıp suyunu süzün.

Kağıt havluya alın ve tüm patatesleri çok iyi şekilde kurulayın. Patatesleriniz ne kadar iyi kurursa kızartması o kadar çıtır olacaktır. Patatesi iyice kuruladıktan sonra Airfrey'e alın ve 5 dakika sebze ayarında 5 dakika pişirin. Ardından sprey yağlık kullanarak açın ve üzerine yağ püskürtüp iyice karıştırın ve 10 dakika daha pişirin. Patatesiniz bu sayede hazır dondurulmuş patatesi bile aratmayacak şekilde çıtır patates kızartması elde etmiş olacaksınız. Afiyet olsun...