Uşak Belediyesi'nin yeni toplu iftarı Karaağaç mahallesinde!

Uşak Belediyesi bir açıklama yaparak yeni iftar organizasyonunun hangi mahallede yapılacağını duyurdu.
Uşak Belediyesi'nin yeni toplu iftarı Karaağaç mahallesinde!

Uşak Belediyesi bu Ramazan ayında özel bir Ramazan etkinliğine imza atmaya devam ediyor. Uşaklıların toplu bir şekilde iftar yapmalarını sağlayan Uşak Belediyesi’nin yeni iftar programı belli oldu. 27 Mart Çarşamba gününün iftar programını açıklayan Uşak Belediyesi’nin yeni organizasyonu Karaağaç mahallesinde olacak.

TOPLU İFTAR ORGANİZASYONU YAPILACAK

Uşak Belediyesi daha önce farklı yerlerde düzenlediği toplu iftar organizasyonunu bu sefer Karaağaç mahallesinde yapacak. Etkinlik sadece iftarda oruçların açılması ile sınırlı olmayacak. Hem iftar öncesi hem de iftar sonrasında düzenlenecek olan etkinliklerle güzel bir akşam yaşanması Uşak Belediyesi tarafından sağlanacak.

ÇOK SAYIDA ETKİNLİK YAPILACAK

Uşak Belediyesi’nin toplu iftar organizasyonunda meddah, semazen, tiyatro, yarışma, aşık-maşuk, tasavvuf müziği ve hacivat-karagöz gibi etkinlikler olacak. Ayrıca vatandaşlara Uşak Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda da bulunulacak. Birlik ve beraberlik duygusunun Ramazan ayının maneviyatı ile birleşeceği bir organizasyonu düzenleyen Uşak Belediyesi’nin yeni adresi Karaağaç mahallesi oldu.

SAAT BELLİ OLDU!

Karaağaç mahallesinde 27 Mart Çarşamba günü yapılacak olan toplu iftar organizasyonunun programı da belli oldu. Buna göre etkinlik Leyle-i Kadir Camii Önü’nde yapılacak. Saat 17:00’da başlayacak olan etkinlik iftar öncesi ve iftar sonrası da devam edecek. Uşaklıların bir araya geleceği toplu iftar organizasyonuna katılımın yoğun olması bekleniyor.

usak-iftar.jpg

Karaağaç mahallesinde gerçekleştirilecek olan toplu iftar etkinliğine Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da katılacak ve hemşerileriyle birebir görüşme imkanı bulacak. Uşaklılar bu etkinliklerde dilek ve temennilerini direkt olarak Başkan Mehmet Çakın’a aktarma imkanı bulabiliyorlar.