Yüzde 140 zam resmi olarak onaylandı! 2 yıl boyunca geçerli olacak

Enflasyonun her geçen gün arttığı ve ne yazık ki maaş zamlarının eridiği bu dönemde vatandaşlar nasıl geçineceklerini düşünmeye devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre yüzde 140 zammın onaylandığı ve 2 yıl geçerli olacağı aktarıldı.
Yüzde 140 zam resmi olarak onaylandı! 2 yıl boyunca geçerli olacak

Güzel haber İzmir Konak Belediyesi’nden geldi. Konak Belediyesi ve Belediye-İş arasında yapılan toplu iş sözleşmesindeki sonuç açıklandı. Başkanlık makamında düzenlenen tören çok sayıda isim katıldı.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, Belediye-İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve belediyede çalışan 30 kadrolu işçi yer aldı. Düzenlenen sözleşmeye göre çalışan işçilerin maaşlarının iyileştirilmesinin yanı sıra sosyal yardımlara da yüzde 140 oranında zam yapıldı. Zammın 2 yıl boyunca geçerli olacağı açıklandı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN HAYIRLI OLSUN MESAJI

Konuya ilişkin Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Bunun bir ekip işi olduğunu ve çalışanların mutluluğun çok önemli olduğunun altını çizerek, “Bu bir ekip işi. Dolayısıyla sizin mutluluğunuz benim için çok önemli" dedi.

“BENİM DE SİZDEN İSTEĞİM..”

Konuşmasında çalışanların 5 yıl boyunca yanında olmasını istediğini ifade eden Başkan Mutlu şunları söyledi:

“Hep söylediğim bir şey var, aday adayıyken de adayken de şimdi de… Bu bir ekip işi. Belediye başarısı, becerisi bir ekip işi. Tek başına, bir belediye başkanı asla bir hikaye yazamaz. Bir kahramanlık hikayesi de ortaya koyamaz. Biz, bütün çalışanlarımızla aynı amaç için yola çıkarsak, halkına hizmet eden, güler yüzlü, insanları mutlu eden, Konak’takileri mutlu eden bir çalışma anlayışını benimsersek, birlikte çalışırsak başarı gelir. Dolayısıyla sizin mutluluğunuz benim için çok önemli. Benim de sizden istediğim, bu çıktığımız yolda, bu beş yıl boyunca yanımda olmanız. Emeğinizle, gücünüzle, desteğinizle; yapacağımız projelerde, hizmetlerde beni desteklemeniz”

Belediye-İş Sendikası İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan da toplu sözleşmenin belediyeye ve işçi çalışanlara hayırlı olmasını diledi.