Dolar ve altında kıyamet senaryosu! Ünlü ekonomist uyardı şokun kralı büyük fırtına geliyor

Dolar kuru ve altın fiyatları için kıyamet senaryosu açıkladı ünlü ekonomist uyardı. Büyük fırtına geliyor elinde kıyısında kenarında altın olanlar dikkat!
Dolar ve altında kıyamet senaryosu! Ünlü ekonomist uyardı şokun kralı büyük fırtına geliyor

Dolar ve altında kıyamet senaryosu! Ünlü ekonomist uyardı şokun kralı büyük fırtına geliyor - Son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanma Türk Lirası'nda büyük değer kaybı yaşanmasına neden olurken bu da vatandaşın altın ve dolara yönelmesine neden olmuştu. Yükselen altın fiyatları ve döviz kuruna rağmen hem kuyumcular hem de döviz büroları önünde uzun kuyruklar oluşurken ekonomistlerden yeni açıklamalar peş peşe geldi.

Bugüne kadar yapmış olduğu tahminler ve açıkladığı yorumlar ile ses getiren 2 ünlü ekonomist peş peşe yeni uyarılarda bulundu. Selçuk Geçer takipçilerini bir sabah ansısız beş parasız kalabilecekleri konusunda uyarırken İslam Memiş ise altında alım fırsatı uyarısı yaptı.

SELÇUK GEÇER SON DOLAR VE ALTIN YORUMLARI TAHMİNİ!

Yüksek tutarlı dolar kuru tahminleri ile ünlenen Selçuk Geçer "Dikkatli olun, bir sabah 30 bin dolara düşebilirsiniz. Büyük kayıplar yaşayabilirsiniz. Ons altın 2400 dolara çıkabilir. Yine de dikkatli olun, beklenmedik bir düşüşle 1900 hatta 1800 dolara kadar gerileyebilir.

altin-fiyatlari-7-mayis.jpg

Bir gün uyanırsınız ve Mehmet Şimşek'in görevden alındığını öğrenirsiniz. Ardından doların 100 lira olduğunu görür ve ne olduğunu anlamazsınız. Doların aniden 100 lira olması yerine, 60 lira seviyesine stabil bir şekilde ve piyasayı sarsmadan ulaşması daha uygun olacaktır" diyerek kıyamet senaryosunu duyudu.

dolar-kuru-7-mayis.jpg

İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA ALTIN YORUMU VE DOLAR TAHMİNİ! ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ, YÜKSELİR Mİ?

İslam Memiş ise "Serbest piyasalarda (fiziki) 2.443 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Gram altın yatırımcısı ons’u takip etmeli, ons nereye gram altın oraya. 2.260 dolar karşısındaki gram altın kaça tekâbül ediyorsa orası bana ucuz gelir" diyerek alım yapacağı aralığı duyurdu.

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş ve Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup, usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Haberimiz yatırım tavsiyesi olarak değerlendirelemez.