Yapı Kredi, Ziraat Bankası restini gördü emekli promosyonuna 7.500 TL birden zam yaptı! İşte yeni rakam

Yapı Kredi Bankası emekli promosyon rakamını güncelledi. Kamu bankaları sonrasında özel bankalarda atağa kalktı. Tam 7.500 TL'lik promosyon zammı açıklandı...
Yapı Kredi, Ziraat Bankası restini gördü emekli promosyonuna 7.500 TL birden zam yaptı! İşte yeni rakam

Yapı Kredi, Ziraat Bankası restini gördü emekli promosyonuna 7.500 TL birden zam yaptı! İşte yeni rakam - Emekli maaşı olan milyonlarca kişiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında promosyon müjdesi verilmişti. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından ödenen rakamlar 5 bin TL'den 12 bin TL'ye yükseltilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında "Kamu bankalarımız bu yıl ki komisyon ödemelerini 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirledi. Diğer bankalarında bu rakamın altında kalmadan vereceğini umuyorum" diyerek özel bankalara işaret vermişti. Beklenen hamle geldi ve özel bankalar birbiri ardına promosyon rakamlarını revize etmeye başladı.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON KAMPANYASINI GÜNCELLEDİ! İŞTE YENİ RAKAM...

Yapı Kredi Bankası emekli maaşı olan müşterilerine ya da müşterisi olmak isteyen emeklilere yönelik olarak yapmış olduğu açıklama ile "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!" diyerek yeni rakamı 15 bin TL olarak duyurdu. Banka güncelleme öncesi emeklilere 7 bin 500 TL ödüyordu böylelikle tam yüzde 100 zam yapılmış oldu.

emekl-ipromosyono-u.jpg

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 9.999 TL'ye kadarsa 5.500 TL; 10.000 TL - 14.499 TL arasındaysa 8.750 TL; 15.000 TL - 19.999 TL arasındaysa 11.000 TL; 20.000 TL’ nin üzerindeyse 13.000 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek nakit ödül ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması durumunda, maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek ödül ödenir.

Bu koşulları yerine getiren emeklilere ek ödemeler ile beraber Yapı Kredi Bankası tarafından 15 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesi ilk emekli maaşının banka hesabına yatmasının ardından peşin olarak aynı hesaba tek seferde yatacak. Ancak emeklinin promosyon karşılığında emekli aylığını en az 3 sene boyunca bu bankadan alması koşulu konulacak.