Fiat Egea için 224 Bin TL'lik kampanya! Satışlar patlayacak, yetişen alacak!

Sıfır kilometre otomobil satın alacaklar için Fiat tarafından çok özel bir fırsat geldi. Fiat Egea için 224.000 TL’lik yeni kampanya açıklandı.
Fiat Egea için 224 Bin TL'lik kampanya! Satışlar patlayacak, yetişen alacak!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında uygun fiyata araç almanın imkanları oldukça daraldı. Çok özel durumlarda böyle bir imkan ortaya çıkarken firmalar müşterilere bu fırsatları kolay kolay sunmuyorlar. Fiat Egea için oldukça büyük bir talep oluşurken en uygun fiyatlı satış sistemi olan ÖTV’siz satışlar ile beraber araç fiyatları tahmin edilemeyecek seviyelere düşüyor. Aynı zamanda sıfır kilometre araç alacak olanlar için bu kampanyada ödeme kolaylıkları da sağlanıyor.

ÖTV’SİZ SATIŞLAR NASIL OLUYOR?

Sıfır kilometre satın alırken ÖTV ödemeden bu araçları satın alma imkanı bazı kişilere bizzat devlet tarafından veriliyor. Yapılan uygulamaya göre yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişiler ÖTV muafiyeti hakkı elde ediyorlar. Bu kişiler ÖTV dahil fiyatı 1.591.200 TL fiyatını aşmayan otomobilleri ÖTV ödemesi yapmadan satın alabiliyorlar. Bunun sonucunda ise sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarında yaklaşık yüzde 45 oranında indirim uygulanıyor.

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil alımlarında bazı kurallar uygulanıyor. Bir kişi ÖTV muafiyet hakkını sadece 5 yılda bir defa kullanabiliyor. ÖTV muafiyeti ile bir defa otomobil satın alındıysa 5 yıl daha bu hak kullanılamıyor. Ayrıca satın alınan araçların 5 yıl içinde satılması durumunda devlet vatandaşın muaf olup avantaj sağladığı ÖTV tutarının tamamını geri istiyor. Bundan dolayı da kimse bu araçları belirlenen süre dolmadan satmak istemiyor.

FİAT EGEA İÇİN ÖZEL FİYAT!

Fiat Egea Sedan için ÖTV’siz fiyat açıklandı. Firmanın açıklamış olduğu fiyata göre 448.000 TL ödeme yapılarak bu araç satın alınabiliyor. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar için geçerli olan bu fiyatın yanında bir de kolay ödeme imkanı bulunuyor. Müşteriler 224 Bin TL peşinat ödemesi yaparak kalanını çekeceklere 224 Bin TL taşıt kredisi ile ödeyebiliyorlar. Bu şekilde satın alınacak olan aracın borcu 4 yıllık taksite yayılabiliyor.