ING Bank'tan son fırsat! 50.000 TL ihtiyaç kredisi 3.034 TL taksitle!

İhtiyaç kredisi çekecekler için ING Bank fırsat kampanyasını açıkladı. 50.000 TL ihtiyaç kredisi için 3 yıllık maliyet tablosu yayınlandı.
ING Bank'tan son fırsat! 50.000 TL ihtiyaç kredisi 3.034 TL taksitle!

İhtiyaç kredisi çekerek nakit sıkışıklıklarına çözüm arayanlar banka banka maliyet araştırması yaptıktan sonra karar veriyorlar. Hangi banka ile çalışacaklarına maliyetlere göre karar verenler tespit ettikleri bankalara ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru yapıyorlar. Son dönemlerde ihtiyaç kredisinde tercih edilir bankalardan birisi de ING Bank oldu. ING Bank hangi koşullarda müşterilere ihtiyaç kredisi veriyor?

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

ING Bank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde karşılaşacakları koşulları merak ediyorlar. Müşterilerin finansal ihtiyaçlarına karşılık veren ING Bank ürettiği çözümlerle de müşterileri memnun ediyor. Nakit sıkışıklığı içerisinde kalan müşteriler ING Bank'a başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Üstelik bunu yaparken piyasaya göre daha düşük bir maliyet ile karşılaşıyorlar.

ING Bank'ın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 3,87 olarak açıklandı. Bu faiz oranı şu anda bankacılık piyasasında kolay kolay bulunamayacak bir maliyet anlamına geliyor. Bu şekilde ihtiyaç kredisi çeken ING Bank müşterileri kazançlı çıkıyorlar. Bundan dolayı ING Bank son günlerde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin uğrak notlarının başlarında gelmeye başladı.

İhtiyaç kredisi kampanyasını açıklayan ING Bank 36 aya kadar vade ile kredi imkanı sağlıyor. BDDK'nın azami vade süresi sınırlamasına diğer bankalar gibi uymak zorunda olan ING Bank 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile veriyor. Müşteri bu limitin kendisine yetmeyeceğini söylerse o zaman farklı bir şekilde azami vade süresi uygulaması yapılıyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile veriliyor. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

ihtiyac-kredisi.jpg

ING Bank'tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılmak istendiğinde müşterilerin karşısına çıkacak maliyete dair taksit tablosu belli oldu. Buna göre müşteriler bu krediyi çekmeleri halinde aylık 3.034 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 109 Bin TL'yi buluyor. Bu maliyet 3 yıllık toplam maliyet olurken müşteri 36 ayda bankaya bu parayı taksit taksit ödüyor.