Çifte PROMOSYON müjdesi! Kimse bilmiyor bunu yapanlar tek maaşla 2 maaş promosyonu alıyor

Bankaların promosyon yarışı tüm hızı ile devam ederken yeni promosyon müjdesi geldi. Bunu yapanlar tek maaşla iki promosyon alacak!
Çifte PROMOSYON müjdesi! Kimse bilmiyor bunu yapanlar tek maaşla 2 maaş promosyonu alıyor

Çifte PROMOSYON yatacak! Kimse bilmiyor bunu yapanlar tek maaşla 2 maaş promosyonu alıyor - Maaş zamları sonrasında bankaların promosyon yarışı büyük hız kazanmış, bankaların ödediği rakamlar hızla yükselmişti. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan promosyon müjdesi sonrası rakamlar bir kere daha revize edilmişti.

Ziraat Bankası, Halkban ve Vakıfbank tarafından emekli maaşı promosyonu 5 bin liradan 12 bin liraya çıkartılmıştı. Ardından SGK rakamı güncellemiş ve en düşük maaş promosyonu için yapılan güncelleme ile özel bankalar tarafından ödenen rakamlar da yükseltilmişti. Maaş promosyonu alan kişilere yeni avantaj sunuldu.

AKBANK 7.500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ VERİYOR!

Akbank tarafından yapılan açıklamada "Kazanan Akbanklı programı ile maaşını ya da düzenli gelirini her ay Akbank’a getirenler 7.500 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanıyor! Kazanan Akbanklı, programa katılan Akbanklıların, tercih ettikleri para girişini vadesiz TL hesaplarına 12 ay boyunca her ay tek seferde yapmaları ve program koşullarında yer alan ürünlere sahip olmaları durumunda, 7.500 TL’ye varan chip-para promosyonu ile bir çok bankacılık işlemlerinde muafiyet kazanacakları avantajlarla dolu bir programdır." denilerek düzenli olarak para yatıran kişilere 7.500 TL chip para vereceğini duyurdu.

akbank-chip-para.jpg

Düzenlenen kampanya kapsamında:

25.000 – 50.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 2.500 TL chip-para

50.000 – 100.000 TL üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 5.000 TL chip-para

100.000 TL üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 7.500 TL chip-para hediye edilecek.

Kampanyadan sadece mobil uygulama üzerinen Akbanklı olan kişiler yararlanabilecekler. Maaş müşterisi olduğu bankadan promosyon alan kişiler maaşlarını çekip Akbank'a taşımaları durumunda ikinci kez maaş promosyonu olarak hediye chip para kazanarak çifte maaş promosyonu almış olacaklar. Toplamda yatırılan rakama göre 7 bin 500 liraya kadar ek chip para kazanacaklar.