Rusya ölüm yağdırmaya devam ediyor! Ukrayna’da insansız deniz aracı üretim tesisleri ve depoları vuruldu!

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş devam ediyor. Savaş sürerken Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna’da insansız deniz aracı üretim tesisleri ve depolarını vurduklarını açıkladı.
Rusya ölüm yağdırmaya devam ediyor! Ukrayna’da insansız deniz aracı üretim tesisleri ve depoları vuruldu!

Rusya ölüm yağdırmaya devam ediyor! Ukrayna’da insansız deniz aracı üretim tesisleri ve depoları vuruldu! Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken Moskova Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, savaşa dair detayları paylaştı. Konaşenkov, Rus ordusunun Ukrayna’daki eylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

111.jpg

Ukrayna’daki bazı hedefleri yok ettiklerini söyleyen Moskova Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov, Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin denizden yüksek hassasiyetli uzun menzilli füzeler fırlattığını ve bunun hedefe ulaştığını ifade etti.

Konaşenkov, "Ukrayna ordusunun terör saldırıları düzenlemek için kullandığı insansız deniz araçlarının üretim tesisleri ve depolarına yoğun saldırılar düzenledi. Saldırılar hedefine ulaştı. Belirlenen bütün nesneler vuruldu.” açıklamasını yaptı.

222.jpg

"UKRAYNA BAŞARISIZ OLDU"

Açıklamalarına devam eden Moskova Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov, Ukrayna ordusunun başarısız taarruz girişimlerine de değindi. Konaşenkov, Kupyansk, Krasnoliman ve Zaporijya bölgelerini işaret etti.

333.jpeg

Bu zamana kadar Ukrayna ordusuna ait 458 uçak başta olmak üzere 246 helikopter, 5 bin 736 insansız hava aracı, 430 hava savunma füze sistemi, 11 bin 291 tank ve zırhlı araç, 1144 çok namlulu roketatar, 5 bin 877 obüs ve havan topu, 12 bin 225 özel askeri aracın imha edildiğini de sözlerine ekledi.