13 yaşındaki çocuk annesini bıçaklayarak öldürdü! O anları hemen sosyal medyada paylaştı

Tüm dünyanın konuştuğu şoke eden bir olay yaşandı. Amerika’da 13 yaşındaki çocuk annesini bıçaklayarak öldürdü. Derek Rosa isimli çocuk annesini öldürürken kullandığı bıçağın fotoğrafını hemen arkadaşına gönderdi. İşte detaylar
13 yaşındaki çocuk annesini bıçaklayarak öldürdü! O anları hemen sosyal medyada paylaştı

Olay Amerika’nın Florida bölgesinde meydana geldi. 13 yaşındaki Derek Rosa isimli çocuk, annesini bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra kanlı bıçağın fotoğrafını çekerek arkadaşına gönderdi. Bebek kamerasındaki görüntülerde ise çocuğun annesini öldürmeden önce kulağına bir şeyler fısıldadığı görüldü.

SAĞLIK EKİPLERİNE SÖYLEDİ

13 yaşındaki çocuk uykusunda annesini bıçaklayarak öldürdü. Sağlık ekiplerini arayan küçük çocuk annesin öldürdüğünü ekiplere söyledi. Polislere verdiği ilk ifadesinde ise annesini aslında öldürmek istemediğini kendisini öldürmek istediğini söyledi. Yaşından dolayı Derek Rosa, çocuk hapishanesine gönderilebilir.

13-yasindaki-derek-annesini-uyurken-bicakladi-ve-16598066-483-m-min.jpg

14 GÜN ÖNCE KIZ KARDEŞİ DOĞMUŞTU

Öğrenilen habere göre Derek Rosa, 14 gün önce ağabey olmuştu. 49 yaşındaki kadın Irina Garcia, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Rosa, annesini kardeşinin yanında uyurken bıçaklayarak öldürdü. Öldürmeden önce ise annesinin kulağına bir şeyler fısıldadığı görüldü.

ARKADAŞINA GÖNDERDİ

Annesini soğukkanlılıkla öldüren 13 yaşındaki çocuk bu olaydan hemen sonra cinayet silahının kanlı fotoğrafını çekerek sosyal medya üzerinden bir arkadaşına gönderdi.

13-yasindaki-derek-annesini-uyurken-bicakladi-ve-16598066-1398-m-min.jpg

İlginizi çekebilir:

BABASI EL SALLADI

Duruşma sırasında Derek’in 13 yaşında olmasına rağmen bir yetişkin olarak yargınlandığı öğrenildi. Kaldığı yetişkin cezaevinden çocuk cezaevine gönderilmesi için avukatlar çalışmalarına devam ediyor. Annesini bıçaklayarak öldüren çocuğun mahkemedeki sakin halleri dikkat çekerek, duruşmada babasının çocuğa el sallaması da herkesin dikkatini çekti.