Manisa OSB 3 katlı köprülü kavşak için temel atıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi ortaklığı ile yapılacak olan OSB girişindeki 3 katlı kavşak projesinin temeli atıldı.
Manisa OSB 3 katlı köprülü kavşak için temel atıldı

Manisa’da yeni yatırımlara devam ediliyor. Trafiği rahatlatacak bir projede daha bugün temel atma töreni yapıldı. Bu çerçevede Manisa Organize Sanayi Bölgesi girişinde trafik yoğunluğunu azalmak amacıyla 3 katlı kavşak inşa edilecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde hayata geçirilen Köprülü Kavşak Projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 150 günde bitirilmesi hedeflenen kavşak hizmete açıldığında bölgede trafikte büyük bir rahatlama yaşanması bekleniyor.

Başkan Ergün'den teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşak Projesinin temel atma töreninde katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. Büyüyen ve gelişen Manisa'nın yoğunlaşan trafiğine nefes aldıracak OSB kavşak projesinin temel atma töreni için bir arada olduklarını belirten Başkan Cengiz Ergün, “Güzel şehrimiz için hayata geçirdiğimiz her bir projenin temel atma ve açılış törenlerinde büyük heyecan duyuyorum. Bu güzel şehre eserler kazandırmak, bu güzel şehir için üretmek ve bu güzel şehir için hizmet etmek bizler için en büyük mutluluk kaynağı. Rabbim, devamını nasip etsin inşallah. Manisa Organize Sanayi Bölgemizin değerli Yönetim Kurulu Başkanı Sait Beyle şehrimizin ve bölgemizin gelişimi noktasında sık sık bir araya geliyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Organize Sanayi Bölgesinin İzmir ve Manisa bağlantısı ile ilgili yaşanan trafik yoğunluğunun çözümü noktasında da çokça istişarelerde bulunduk. Manisa için ve Organize Sanayi Bölgemizin gelişimi noktasında Sait Cemal Türek Beyin çabaları ve projeleri bir Manisalı olarak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu açıdan ben öncelikle kendisine ve değerli yönetimine, katkılarından dolayı şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yaptığımız görüşmeler sonrasında 2023 yılı Nisan ayında buraya 3 katlı modern bir kavşak kazandırmak için iş birliği protokolü imzaladık” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’daki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen projelere devam edilirken yeni dönemde de yeni projeler yapılacağı açıklandı. Bu yeni projeler ile beraber Manisa’nın çehresinin değişeceği vaat ediliyor.