İzmir’de etkili olan fırtına 15 metrelik çam ağacını kökünden söktü

Türkiye geneli sağanak yağışlı hava etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği bugünler de özellikle Ege’de şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkisini sürdürüyor.
İzmir’de etkili olan fırtına 15 metrelik çam ağacını kökünden söktü

İzmir’de etkili olan fırtına 15 metrelik çam ağacını kökünden söktü. Evin bahçesine devrilen ağaç, şans eseri sadece maddi hasara neden oldu.

Olay İzmir’in Çeşme ilçesinde meydana geldi. Yol üzerindeki 15 metrelik çam ağacı şiddetli rüzgarın etkisi ile kökünden söküp devrildi.

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle kökünden sökülen 15 metrelik dev ağaç bir evin bahçesine devrildi. Evde kimsenin olmaması facianın önüne geçerken, olay şans eseri maddi hasarla atlatıldı.

aw140246-01-min.jpg

ŞANS ESERİ EVDE KİMSE YOKTU

İzmir'de şiddetli rüzgar etkili oluyor. Ünlü tatil merkezi Çeşme ilçesinde, Alaçatı Çamlık Yol üzerinde bulunan 15 metrelik bir çam ağacı kökünden sökülerek devrildi. Yol üzerindeki bir evin bahçesine devrilen ağaç, bahçe duvarları ve peyzajda maddi hasara yol açtı. Yazlık olarak kullanıldığı öğrenilen evde ve bahçede kimsenin olmayışı facianın önüne geçti.

Fırtınanın devirdiği ağacı belediye ekipleri kaldırdı.