Uşak’ta trafik kazası, 1 yaralı

Uşak’ta bu sabah meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Uşak’ta trafik kazası, 1 yaralı

Uşak’ta sabah saatlerinde Şehit Mehmet Bozkuş köprüsü yakınlarında yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
 

Alınan bilgiye göre, D-300 karayolu Gazi Bulvarı üzerindeki Bağ-Kur evleri önünde meydana gelen kazada 64 EC 888 plakalı otomobil sürücüsü Ramazan U. hastanede yatan yakınının yanından ayrılarak evine gitmek üzere yola çıktı.

Ramazan U. kullandığı otomobil şehir merkezine doğru seyir halindeyken 64 BB 948 plakalı kamyon ile çarpıştı, çarpışma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki bulunan tel bariyerler ile ağaçları kırarak karşı şeride geçti.
 

Bu sırada şehir merkezinden Banaz istikametine seyir halinde olan 35 DD 3106 plakalı S.A. idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. 
 

Savrulan araçlar park halinde bulunan 3 araca da çarparak maddi hasar oluşmasına neden olurken, kazada yaralanan Ramazan U. isimli sürücü kaza yerine çağrılan 112 ambulansında ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavisi için Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
 

Hastaneye kaldırılan Ramazan U.’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yaşanan kaza nedeniyle D300 karayolu  İzmir - Ankara yönü trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. 
 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.