Kütahya'da Yunus Timleri denetimleri sıkılaştırdı

Kütahya'da Yunus Timleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sıkılaştırılırken bir kişinin üzerinden uyuşturucu hap, bir kişinin üzerinde ise kuru sıkı tabanca yakalandı.
Kütahya'da Yunus Timleri denetimleri sıkılaştırdı

Kütahyalıların huzur ve asayişini korumak adına güvenlik güçlerinin operasyonları tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Yunus Timleri denetimlerini sıkalaştırdı. Şehrin pek çok bölgesinde motorize olmalarının vermiş olduğu kolaylığı kullanarak denetimlerde bulunan Yunus Timleri bir şahsın üzerinde yasaklı madde, bir şahsın arabasında ise kuru sıkı silah ele geçirdi.

KÜTAHYA'DA YUNUS EKİPLERİ YASAKLI MADDE ELE GEÇİRDİ!

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin aracında bir kişinin aracında ve şahsın yapılan üst aramasında uyuşturucu hap ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince Servi Mahallesinde yapılan çalışmalarda, S. D (26) isimli şahsın sevk ve idaresindeki araçta ve şahsın yapılan üst aramasında, 14 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs gerekli işlemler için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi

KÜTAHYA'DA YUNUS TİMLERİ KURU SIKI TABANCA YAKALADI!

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin aracında kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince tarafından Evliya Çelebi Mahallesinde yapılan çalışmalarda, Y. C. Ö (23) isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada, kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi.

Yunus timleri tarafından yakalanan şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılabilmesi adına Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Ekiplerin il genelindeki denetimlerinin daha da arttırılarak devam edeceği ifade edildi.