İzmir'de 35 metre boyunca takla atan araçta 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı!

İzmir’in Çeşme ilçesinde oldukça feci bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Kazada 35 metre boyunca taklalar atan aracın sürücüsü hayatını kaybederken yolcu konumunda bulunan 1 kişi de ağır yaralandı.
İzmir'de 35 metre boyunca takla atan araçta 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı!

İzmir’in Çeşme ilçesinde Alaçatı Mahallesi’nde feci bir trafik kazası meydana geldi. Bu trafik kazasının sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobilin refüjdeki su tahliye kanalına girmesi şeklinde olduğu bildirildi.

Su tahliye kanalına giren otomobil orada da duramayarak karşı şeride geçti. 35 metre boyunca taklalar atan otomobil kullanılmaz hale geldi. Araç içerisinde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

FECİ KAZA GÖRENLERİ ŞOK ETTİ!

Kaza, saat 14.45 sıralarında Alaçatı Mahallesi 18026. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.K. yönetimindeki otomobil, Alaçatı’dan Port yönüne giderken virajlı yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki su tahliye kanalına girerek karşı şeride geçip, yaklaşık 35 metre boyunca taklalar attı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ!

Kazada ağır yaralanan sürücü B.K. ve araçtaki K.Ş., olay yerine gelen sağlık ekiplerince Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan B.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Kazaya karışan bir başka aracın olmaması ve sürücünün de hayatını kaybetmesi nedeniyle soruşturmanın ilk incelemenin ardından kapanması bekleniyor.