Kütahya’da kocasının öldürdüğü kadının üzerinden uyuşturucu çıktı

Kütahya'da eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın hayatını kaybederken kadının üzerinde çok sayıda uyuşturucu madde bulundu.
Kütahya’da kocasının öldürdüğü kadının üzerinden uyuşturucu çıktı

Kütahya’da aile içi geçimsizlik cinayet ile sonuçlandı. İki eş arasında yaşanan tartışmada kocası tarafından göğsünden bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Kocası ise gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.

Gerçekleşen cinayeti enteresan kılan ise kocasının öldürdüğü kadının üzerinden çeşitli uyuşturucu maddeler çıktı. İç çamaşırından metamfetamin çıkarken polarının cebinde de sentetik haplar bulundu.

Edinilen bilgiye göre, E.U. (26) ve E.U. (29) çifti arasında, Ziraat Mahallesi Nazar Sokak'ta ziyaret için gittikleri amcalarının evinde çocuklarının yetiştirme yurdunda olmasından dolayı tartışma çıktı. Daha sonra kavgaya dönüşen olayda E.U., kocası tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ağır yaralı E.U., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. E.U. ise, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Merkez Ziraat Mahallesi Nazar Sokak'ta gerçekleşen kesici aletle cinayet konusuyla ilgili olayın maktulü olan E.U. (27) isimli kadının iç çamaşırında plastik tüp içerisinde 3.41 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen narkotik madde ve üzerinde bulunan poların cep kısmında 2 kutu 10 şerit halinde toplamda 100 adet sentetik hap ele geçirildi.

Muhafaza altına narkotik maddeler Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Olayın hem cinayet olması hem de uyuşturucu yakalanması nedeniyle kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Öldürülen kadının uyuşturucu maddeleri nereden, nasıl ve hangi amaçla temin ettiği polis tarafından araştırılmaya başlandı.