FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Muğla'da noterde yakalandı!

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan eski emniyet müdürü Muğla’da noterde işlem yaparken yakalandı.
FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Muğla'da noterde yakalandı!

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Firari durumda olan örgüt üyeleri aranırken çeşitli kaynaklardan elde edilen bilgilerle bu kişiler yakalanıyorlar. Resmi işlem yapmaya kalktıklarında hemen haklarında harekete geçilirken son olarak FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan eski emniyet müdürü Muğla’da yakalandı.

NOTERDE İŞLEM YAPMAK İSTEYİNCE YAKALANDI

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve rütbeleri sökülen eski emniyet müdürü uzun bir süredir saklanmayı başarmıştı. Ancak Muğla’da notere giderek işlem yapmak isteyen şahıs hemen polisler tarafından yakalanarak hakkında işlem yapıldı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan emniyet müdürü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı.

HER YERDE ARANIYORDU!

Edinilen bilgiye göre, 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile rütbeleri ve unvanları geri alınan, hakkında Bylock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydı bulunduğu adli ifadelerin bulunması nedeniyle hakkında arama kararı bulunan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaptığı sırada yakalandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Polislerin gözaltına aldığı eski emniyet müdürü Hasan Hüseyin Ş., hakkında yapılan yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakkında henüz kesinleşmiş cezası bulunmayan şüphelinin yargılamasının devam edeceği bildirildi.