Aydın'da feci kazada takla atan otomobilin sürücüsü öldü!

Aydın’ın Efeler ilçesinde iki otomobilin çarpışması şeklinde gerçekleşen trafik kazasında takla atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti.
Aydın'da feci kazada takla atan otomobilin sürücüsü öldü!

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile beraber seyir halindeki bir başka otomobile çarpan araç bu çarpmanın etkisi ile savrularak refüje de çarptı. Otomobilin refüje çarpması ile beraber araç takla attı.

Görenlerin şok geçirdiği trafik kazasında takla aran araçta bulunan sürücü ağır yaralandı. Bölgeye ihbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahaleyi yapmalarının ardından ambulans ile hastaneye sevki gerçekleştirildi. Hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaralı sürücü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AYDIN EFELER’DE FECİ KAZA

Kaza, Ata Mahallesi Denizli Bulvarı'nda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.Ö. (22) yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce L.A. idaresindeki otomobile, ardından da refüje çarparak takla attı. Kazada takla atan otomobilden fırlayan sürücü Y.Ö. ağır yaralanırken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırırken, trafik ekipleri de kaza nedeniyle iki şeridin kapandığı yolda başka bir kaza yaşanma ihtimaline karşı önlem aldı. Hastanede tedavi altına alınan Y.Ö., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer otomobil sürücüsü L.A. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Tıkanan trafik kazaya karışan otomobillerin Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılması ile normale döndü.

Kaza ile alakalı olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan ilk incelemelerin ardından soruşturmada kazanın neden olduğu ve kusurlu taraf belirlenebilecek. Ardından ise kazaya dair yargılama yapılmasına gerek olup olmadığına ilgili savcılık karar verecek.