Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli 2 Milyon TL ve üzeri KONUT KREDİSİ müjdesi geldi

Milyonları ev sahibi yapacak konut kredisi müjdesi Ziraat Bankası'ndan geldi. 120 ay vadeli 2 milyon TL ve üzeri limitli konut kredisi desteği açıklandı.
Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli 2 Milyon TL ve üzeri KONUT KREDİSİ müjdesi geldi

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli 2 Milyon TL ve üzeri KONUT KREDİSİ müjdesi geldi - Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyen müşterilerine konut kredisi müjdesi verdi. Kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere 120 aya kadar vadeli 2 milyon TL limitli kredi desteği verileceği ilan edildi.

Pandemi döneminde konut fiyatlarında yaşanan yükseliş rekor seviyelere ulaşırken rakamlarda yaşanan çılgın yükseliş vatandaşın krediye olan ihtiyacını arttırmıştı. Konut kredisi çekmek istiyorum diyen kişilerin sayıları artarken kredi çekerek ev satın almak isteyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Konut kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere Ziraat Bankası tüm şubeleri üzerinden başvuru yapmalarına olanak sağlarken aynı zamanda Ziraat Bankası internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden de başvuru yapılmasına olanak sağlanmaktadır.

zirata-kontu-krediis.jpg

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU 2024! GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Konut kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yönelik olarak Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 4,29 olarak uygulanırken 2 milyon TL konut kredisinin aylık taksit tutarı 86 bin 358 TL olarak gerçekleşecek. Taksit tutarını düşürmek isteyen kişilere ortak konut kredisi imkanı da sunulacak. Böylelikle 5 kişi ortak olarak aynı kredi paketini ödeyebilecekler. Aylık taksit tutarı bu sayede 17 bin 271 liraya düşmüş olacak...